Δραστηριότητες

Αρπάξτε την ευκαιρία να δείτε αυτή την παρθένα περιοχή από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξερευνήσετε τις ακτές και να έχετε πρόσβαση σε σημεία που τα σκάφη, ακόμη και μικρά φουσκωτά, δεν τολμούν καν να πλησιάσουν!

Η Νταμούχαρη είναι ένας κρυμμένος θησαυρός για όσους αναζητούν ήρεμες και γαλήνιες αποδράσεις. Τα θαλάσσια καγιάκ είναι μια νέα υπαίθρια δραστηριότητα στην περιοχή και πρόσφατα δημιουργήσαμε την Pelion Secrets που προσφέρει γνήσια φιλοξενία, σε συνδυασμό με πολύ ποιοτικό εξοπλισμό για τις περιηγήσεις σας.

Θαλάσσιο Καγιάκ στο Πήλιο

Στις οργανωμένες περιηγήσεις μας θα σταματήσουμε σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες παραλίες, θα μπούμε σε πολλές θαλάσσιες σπηλιές της περιοχής (η κοντινότερη βρίσκεται βόρεια της Φακίστρας), θα κολυμπήσουμε και ίσως, αν είμαστε τυχεροί, θα δούμε δελφίνια και φώκιες!

Οι εκδρομές μας, στοχεύουν σε άτομα με ελάχιστη ή καμία προηγούμενη εμπειρία, αλλά και στους πιο έμπειρους κωπηλάτες. Οι διαδρομές που έχουμε σχεδιάσει διαφέρουν σε χρόνο και απόσταση και κατευθυνόμαστε τόσο βόρεια όσο και νότια από την Νταμούχαρη.

Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι μαγιό, πετσέτα, καπέλο, αντηλιακό και όρεξη για περιπέτεια! Πριν από κάθε εκδρομή παρέχονται οδηγίες ασφαλείας και τεχνικής για να εξασφαλίσουμε ότι ο καθένας έχει καταλάβει τι να περιμένει και πώς να χειριστεί ένα καγιάκ.

Yoga Practice

A typical day :

Starts off with a pre-yoga snack of dried fruits, nuts, coffee and or tea, of which we have many to choose from
Morning outdoor Yoga takes place in the shala, which is surrounded by nature with the most magnificent sea views
Then breakfast is serves, consisting of a delicious Greek breakfast of yogurt, fruit salad and nuts and Lissa’s s …

Πεζοπορία στο Πήλιο

Όλα τα χωριά και οι παραλίες του Πηλίου επικοινωνούν μεταξύ τους με πέτρινα και χωμάτινα μονοπάτια που προσφέρουν την ευκαιρία για αξέχαστες βόλτες στην μοναδική φύση της περιοχής, ένα μείγμα από δάση και παραλίες.

Είναι η πολύ πλούσια και πολυποίκιλη βλάστηση, ξεκινώντας από το επίπεδο της θάλασσας μέχρι την κορυφή (1550μ), με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, που κάνουν όλες τις πεζοπορίες πραγματικά όμορφες και ενδιαφέρουσες, γεμάτες από εικόνες που μοιάζουν με φωτογραφίες . Το Πήλιο είναι, επίσης, γεμάτο από ωραία και καλά διατηρημένα πέτρινα μονοπάτια, που λέγονται “καλντερίμια”, τα οποία δίνουν μια αυθεντική αίσθηση σε όλο σκηνικό.

Η Νταμούχαρη βρίσκεται στη βόρειο – ανατολική πλευρά του Πηλίου, η οποία είναι και η πιο πράσινη του βουνού, ακριβώς πάνω από το Αιγαίο. Είχε πάντα μια στρατηγική θέση (είναι το μόνο φυσικό λιμάνι της περιοχής, γι ‘αυτό είχε χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους) και αυτός είναι ο λόγος που μερικά από τα πιο όμορφα πέτρινα μονοπάτια της περιοχής ξεκινούν από εδώ. Επιπλέον, είναι μια πραγματικά εξαιρετική αίσθηση να ξεκινήσετε τις περιηγήσεις με τα πόδια από το επίπεδο της θάλασσας. Δύσκολα κανείς έχει την ευκαιρία μέσα στην ίδια μέρα να περπατήσει από το επίπεδο της θάλασσας μέχρι τα 1300 μέτρα. Το γεγονός αυτό προσφέρει στους ανθρώπους που αγαπούν το περπάτημα μια μοναδική πεζοπορική εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.