Το Πρωινό μας

Κάθε πρωί, οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν ένα νόστιμο πρωινό που αποτελείται από φυσικές γεύσεις και μερικές από τις αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές της περιοχής με τα πιο φρέσκα επιλεγμένα συστατικά. Το πρωινό θεωρείται το κατεξοχήν γεύμα των διακοπών και η σημαντικότερη πηγή ενέργειας για μια δραστήρια και ζωντανή ημέρα. Το ελληνικό τοπικό πρωινό δίνει την πρώτη γεύση από το γαστρονομικό πολιτισμό κάθε τόπου προσθέτοντας αξία στη συνολική εμπειρία των φιλοξενούμενων πελατών.

Every day traditional homemade pies from Victoria’s kitchen

Πολύ νόστιμο!!!

Για μας στους Ξενώνες ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ & ΒΙΚΤΩΡΙΑ το πρωινό αποτελεί βασικό στοιχείο της μυρωδιάς και εμπειρίας Πηλίου, που θέλουμε να προσφέρουμε στους φιλοξενούμενούς μας. Στηρίζεται στις αρχές της Μεσογειακής Διατροφής και της τοπικότητας και εποχικότητας των υλικών. Είναι πλούσιο σε λαχανικά και φρούτα, παρασκευάσματα από δημητριακά, λάδι, τυρί και άλλα γαλακτοκομικά με περιορισμένη χρήση κρέατος.

Πηλιορείτικες Συνταγές

Eδώ θα βρείτε πλήθος από διαχρονικές παραδοσιακές πηλιορείτικες συνταγές, οι οποίες αναδεικνύουν τις μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής, τα υλικά αλλά και τον τρόπο που μαγειρεύονται και σερβίρονται τα φαγητά στο Πήλιο.

Η πηλιορείτικη κουζίνα βασίζεται κυρίως στα φρέσκα υλικά και λιγότερο στις πολύπλοκες τεχνικές. Μία λέξη αρκεί για να περιγράψει το σύνολο της πηλιορείτικης μαγειρικής: απλότητα. Σημαντικά συστατικά της αποτελούν τα διάφορα μυρωδικά και βότανα που ευδοκιμούν στο Βουνό των Κενταύρων, τα εξαιρετικής ποιότητας άγρια μανιτάρια και φυσικά το λάδι της ελιάς. Δεν λείπουν φυσικά και οι έντονες γεύ …

Greek Pelion breakfast with jams and marmelades from all kind of seasonal fruits